Information

Välkomna till Kirurgveckan i Karlstad! Plats: Karlstad CCC.

 

För första gången för andra gången!
Mycket har hänt sedan 2003. Facebook, Twitter, Instagram , smartphones, läsplattor, 4G och e-recept. En sak har däremot inte förändrats – Karlstadkirurgernas ambition att göra den bästa Kirurgveckan någonsin. 2014 arrangeras en ny, modern och ung kirurgvecka med ”Framtiden” som tema.
Kirurgin står inför enorma utmaningar inom många områden. Årets kirurgvecka kommer att belysa allt ifrån innovationer och teknologi, till arbetsorganisation, politik, och utbildning. Själva arrangemanget kommer också att andas framtid. Vi skippar programboken och lägger istället allt krut på ett digitalt publiceringssystem med en app för smartphones och läsplattor, en ny hemsida och en ny abstracthantering. Postrarna kommer att presenteras på ”touch”-skärmar med möjlighet till rörliga bilder.
Årets vecka blir det första steget i en ny riktning som vi tar tillsammans med Svensk Kirurgisk Förening. Digitaliseringen av kirurgveckan medför fantastiska möjligheter som vi nog bara ser början på 2014…
Vi är såklart stolta över att ha fått förtroendet att arrangera Kirurgveckan en andra gång och hoppas och tror att Kirurgveckan i Karlstad 2014 skall bli speciell.
Välkomna

 

Mikael Bergenheim
Ordf. Organisationskommittén

Tony Schönberg
Vice Ordf. Organisationskommittén
Konceptansvarig

 

Karlstad Surgery Akvarell liten
Akvarell av Lars Lerin
 
Vi är väldigt stolta över att Lars Lerin målat den fantastiska bilden som ni kan se som startbild på hemsidan!
Han besökte vår operationsavdelning några timmar en dag, och efter två månader fick vi se resultatet!
Lars Lerin har en permanent utställning på Sandgrund, ett stenkast från Kongresslokalen som man bör passa på att besöka under sin vistelse i Karlstad. 
Dessutom erbjuder vi en guidad visning tisdag 19/8 kl 18-19 och onsdag 20/8 kl 18-19 (Pris 120 kronor). Anmälan sker under sociala aktiviteter.
 
 
Gå gärna in och kika…   http://sandgrund.org/
 
 
 
 

Plats: Karlstad CCC: Se karta på länk under “Hotellbokning”.